Imagine it works
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg

Contact Gegevens

Lydia Wijnberg
Ommelseweg 55
5721WT Asten
+31 (0)493 840 922
+31 (0)6 14771621
lydia@imagineitworks.nl
facebook 16Facebook

btn-contactformulier

Hoe beleefd iemand met ASS zijn buitenwereld?

Konden we er maar inkijken en voelen wat ze voelen.
Het zich niet begrepen voelen en de enorme eenzaamheid wordt verteld door degenen die doorbreken en uit hun cocon konden ontsnappen.
De zwaarte van de ASS speelt een grote rol, maar het zich niet kunnen uiten zoals ze willen, zich soms op een andere planeet voelen, is bij velen het geval.
Volkomen de boze, verdrietige of blije reacties niet kunnen plaatsen van de ander.
Lichter gekwalificeerde autisten hebben vaak een boosheid over het "overbezorgd'' zijn van de ouders. Ze willen "zelf doen".

Hoe beleefd de buitenwereld iemand met ASS?

Ook dit is natuurlijk erg persoonlijk.
Er zijn ouders die er helemaal voor gaan en alles weg cijferen voor hun kind. Soms gaan er gezinnen aan kapot, de druk en de voortdurende zorg.
Gezinnen die een balans hebben gevonden, met veel liefde voor hun kind maar ook voor zichzelf met naast veel verdriet ook veel plezier
Het zijn meestal ook kinderen waarvan je gewoon moet houden, ze geven ondanks alles, hele kleine signalen af die we dan kunnen koestern
De grote vraag blijft: "Wat speelt eraf in dat koppie".

ddaidavis-approachBeroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis® , Davis Dyslexia Correction® , inclusief Davis Symbol Mastery®, Davis Orientation Counseling®,  mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de DavisDyslexia Association International.

Davis Autisme Approach® is een handelsmerk van Ronald D. Davis. Zakelijk gebruik van dit handelsmerk tbv educatie,  instructie of therapeutische doeleinden vereist een licentie van de eigenaar van het handelsmerk.

© Copyright 2017 - Imagine it works | Website door RenewMyID

RenewMyID