Imagine it works
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg

Contact Gegevens

Lydia Wijnberg
Ommelseweg 55
5721WT Asten
+31 (0)493 840 922
+31 (0)6 14771621
lydia@imagineitworks.nl
facebook 16Facebook

btn-contactformulier

De methode

hoogb1

 

Alhoewel Davis® niet een specifieke methode voor hoogbegaafde mensen heeft gemaakt, kunnen zij wel ermee geholpen worden.

De methode werkt met de gave die de beelddenkende mens heeft.
Eerst zal er een intake plaats vinden, zodat we een aanpak precies op maat kunnen maken.

Door de zeer snelle beelden is het heel makkelijk om meerdere dingen tegelijk te zien.
Dit kan bijvoorbeeld bij een spreekbeurt of een speech nadelig werken omdat het verhaal van de hak op de tak kan lijken.
Veel ezelsbruggetjes die we in de loop der jaren opgebouwd hebben kunnen ons dan helpen, maar kosten veel energie.
De methode geeft een “focuspunt”, hierdoor kunnen de beelden even gecentreerd worden, geen ezelsbruggetjes en trucjes meer nodig.

Voor de dyslexie wordt de methode gebruikt die onder “dyslexie methode” worden uitgelegd.

Op sociaal gebied wordt gewerkt met klei, waarbij het "masteren" van de concepten een grote rol speelt. Er wordt gewerkt met IK en hoe IK staat in de buitenwereld en hoe deze buitenwereld denkt. Ook consequentie, oorzaak en gevolg worden daarbij o.a. behandeld.

Je blijft jezelf met de methode maar je zult jezelf en de ander beter begrijpen en dat maakt dat je een voller en fijner leven krijgt.

vriendschap

ddaidavis-approachBeroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis® , Davis Dyslexia Correction® , inclusief Davis Symbol Mastery®, Davis Orientation Counseling®,  mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de DavisDyslexia Association International.

Davis Autisme Approach® is een handelsmerk van Ronald D. Davis. Zakelijk gebruik van dit handelsmerk tbv educatie,  instructie of therapeutische doeleinden vereist een licentie van de eigenaar van het handelsmerk.

© Copyright 2017 - Imagine it works | Website door RenewMyID

RenewMyID